Kaiserwetter Skicompilatie Video 20 januari 2024

Gampenkogel Westendorf

Kaiserwetter Skicompilatie Video 20 januari 2024

Gisteren hebben we een bericht gemaakt met een foto update van een kaiserwetter dag. Daar geven we een vervolg aan. We hadden zoveel video opnamen gemaakt met de helmcamera en daar hebben we maar een ski video compilatie van gemaakt.

Het is een vrij lange video, maar het is dan ook op en top genieten met dit weertype. Bekijk deze video en we blijven zeggen …. bekijk het ook eens op je 4K TV. Dan zie je alles optimaal.

Gezien de weersvoorspelling de komende week moeten we weer wachten totdat er weer Kaiserwetter komt. Maar die komt zeker de vraag is alleen wanneer. Tot die tijd zullen we het met deze beelden moeten doen.

Tot slot nog een TikTok Video van de zonsopgang en dan de maagdelijke piste afskiën….

Renthier Westendorf Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Bergtraum Westendorf logo

Mesnerwirt Westendorf

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×