Kaiserwetter Webcams Oostenrijk 13 januari 2022

St Johann in Tirol Wilderkaiser

Kaiserwetter Webcams Oostenrijk 13 januari 2022

Het is de komende dagen prachtig weer in Oostenrijk zeg maar gerust Kaiserwetter. Strakblauwe luchten, weinig wind en FANtastische pistes.
Voor de mensen die er nu op vakantie zijn kan het niet beter en dat ook nog eens met heel veel rust op de pistes.

We hebben een rondje langs de diverse skigebieden gemaakt. Er staat dus weer een webcamvideo klaar van vandaag. Ga er maar weer eens lekker voor zitten.

Ellmau

St Johann in Tirol

Zell am See

Wellicht doen we morgen nog een rondje Kaiserwetter Webcams…. Mocht je zelf leuke foto’s en of video’s hebben. Deze kun je insturen naar info@fantastischoostenrijk.nl of plaats ze in de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk.

Oostenrijkse Winkel grote banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Superskicard

© superskicard.com

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 1 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht