Video Kaiserwetter Zell am See Schmittenhöhe

Zell am See Schmitten topfoto

Van Michael kregen we beelden vanuit Zell am See. Wat een geweldig weer is het daar op dit moment (18 december 2018) We noemen dit Kaiserwetter, temperatuur niet te koud en zeker niet te warm en de sneeuw blijft perfect. Bekijk de video die Michael ons toe heeft gezonden.

Abonneer je op ons youtube-kanaal en zie de videos’s als eerste. Klik HIER om naar dit kanaal te gaan.

Overigens Gabi die zat vandaag aan de overkant op de Kitzsteinhorn. Daar ging ze nog even live.

Michael nog vel plezier deze week en we hebben begrepen dat hij ook deze week nog langs gaat in Saalbach en Flachau. We zijn benieuwd.

Michael Janssen

Zell am See Schmittenhöhe

Zell am See Schmittenhöhe

Zell am See Schmittenhöhe

Summit Travel

ChaletsPlus Banner Groot

Wil jij een T-Shirt van FANtastisch Oostenrijk?
Ook willen we jullie belonen dit seizoen. We hebben wat T-shirts beschikbaar met het mooie logo van FANtastisch Oostenrijk erop. Wil je er eentje bemachtigen, dat kan maar daar moet je wel iets voor doen.
Maak een leuk bericht, update vanuit jouw wintersportdorp (uit Oostenrijk) en neem contact met ons op. Binnenkort zien jullie deze T-shirts op onze website. Wie wil als eerste zo’n shirt bemachtigen?

Wij gaan er weer een leuk seizoen van maken en we houden jullie op de hoogte op het gebied van live video’s, updates, events, weerberichten en alles wat maar in de winter voorbij komt in de skigebieden.

Accommodatie Zoeken?
Mocht je nog opzoek zijn naar een accommodatie dan kun je op onze accommodatiepagina wat opties bekijken.

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...