Kaprun 3K K-onnection 30 november 2019 OPEN

3K K-onnection Kaprun Kitzsteinhorn

Kaprun 3K K-onnection 30 november 2019 OPEN. As zaterdag gaat de 3K K-onnection open na 2 jaar bouwen. De reden dat er 2 jaar overgedaan is simpel. Op deze hoogte valt de winter vroeg in en de winter duurt daar ook wat langer dan in menig dal. Ook gezien de moeilijkheid van het bouwen in een gebied waar je niet makkelijk kunt komen heeft men er 2 jaar over gedaan.

Maar… dan staat er wel wat. Deze nieuwe lift zorgt ervoor dat je gewoon uit het dorp Kaprun kunt opstappen bij de Maiskogel en dan via de top van de Maiskogel richting de gletsjer kunt gaan. In de auto of bus naar de Gletsjerjet 1 kun je dan overslaan.

Wat een geweldige nieuwe lift staat daar voor jou en mij klaar. De lift wordt niet alleen groots geopend maar er is ook een behoorlijk feest in Kaprun op zaterdag 30 november 2019. In het dorpscentrum is er feest oa. bij: Maisi Alm, Baumbar, Schneiderei en bij Kitsch & Bitter.

Zelf mogen we al een dag eerder de lift van dichtbij bekijken en meereizen. De kans dat we live zullen gaan vrijdagmiddag is dan ook groot. Hou dan ook zeker facebook in de gaten.

Kaprun 3K-onnection avond

Kaprun 3K K-onnection

Buffy, Bandana verdienen van FANtastisch Oostenrijk?

We hebben een aantal Buffy’s of Bandana’s beschikbaar. Mocht het koud weer zijn tijdens jouw wintersport dan is het dragen van zo’n buffy best comfortabel. Maar wil je er een bandana van maken dan kun je dat ook doen. Maar zo’n Buffy van FANtastisch Oostenrijk kun jij ook krijgen of verdienen. Wil je er eentje bemachtigen, dat kan maar daar moet je wel iets voor doen.

Maak een leuk bericht (max 300 woorden) of verzorg een mooie update vanuit jouw wintersportdorp (uit Oostenrijk) en neem contact met ons op info@fantastischoostenrijk.nl . Voeg nog wat foto’s en of een video toe. Jouw bericht mag overal overgaan. Mooiste lift, afdaling, goed restaurant, skischool etc. Wil je graag zo’n Buff ontvangen dan weet je wat je moet doen… en jouw bericht wordt uiteraard dan ook nog gepubliceerd op FANtastisch Oostenrijk.

Buffy Bandana FANtastisch Oostenrijk

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Ski Outlet Logo

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht