Kaprun 3K K-onnection in zomer en winterbeelden

3K K-onnection Kaprun Kitzsteinhorn

Kaprun 3K K-onnection in zomer en winterbeelden

We kwamen een zeer mooie video tegen van een lift die in het winterseizoen 2019/2020 in bedrijf ging. Wij werden destijds ook uitgenodigd voor de opening, persconferentie etc. Ook in de avond zijn we toen een rondje met de gondel gaan doen en dat was echt FANtastisch. Een super uitzicht op het dal.

Maar nu is er een nieuwe video gemaakt die de lift zowel in de zomer als winter laat zien. De gondel bestaat voor het overgrote gedeelte uit “glas” en je kunt overal naar toe kijken, 350 graden dus.

Sinds het in bedrijf gaan van deze lift kun  je echt vanuit het dorp (Kaprun) ski in en ski out doen. Deze eerste 3S Bahn in het Salzburgerland is 4,3 kilometer lang en brengt je tot aan Langwied (1.976 meter) Dan is het nog 1 lift en je zit bij het Alpincenter van de Kitzsteinhorn.

Zoals gezegd waren wij bij de opening van deze lift op 29 november 2019. We hebben de video’s er maar even bij gezocht. Hebben jullie enig idee wat deze lift heeft gekost. Als het goed is weten we het nog. Graag jullie reactie in de reacties op facebook.

Kilometerbesparing

Er gaan natuurlijk ook wat minder auto’s en bussen rijden naar de normale standaard opstapplaats. Dit is een weg van 7 kilometer lang. Men heeft uitgerekend dat circa 1,5 miljoen kilometer wordt bespaard en dat scheelt natuurlijk ook weer voor het milieu.

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Sneeuwkettingenwinkel.nl banner winter 2021 900x600

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...