Kaprun 3K K-onnection in zomer en winterbeelden

3K K-onnection Kaprun Kitzsteinhorn

Kaprun 3K K-onnection in zomer en winterbeelden

We kwamen een zeer mooie video tegen van een lift die in het winterseizoen 2019/2020 in bedrijf ging. Wij werden destijds ook uitgenodigd voor de opening, persconferentie etc. Ook in de avond zijn we toen een rondje met de gondel gaan doen en dat was echt FANtastisch. Een super uitzicht op het dal.

Maar nu is er een nieuwe video gemaakt die de lift zowel in de zomer als winter laat zien. De gondel bestaat voor het overgrote gedeelte uit “glas” en je kunt overal naar toe kijken, 350 graden dus.

Sinds het in bedrijf gaan van deze lift kun  je echt vanuit het dorp (Kaprun) ski in en ski out doen. Deze eerste 3S Bahn in het Salzburgerland is 4,3 kilometer lang en brengt je tot aan Langwied (1.976 meter) Dan is het nog 1 lift en je zit bij het Alpincenter van de Kitzsteinhorn.

Zoals gezegd waren wij bij de opening van deze lift op 29 november 2019. We hebben de video’s er maar even bij gezocht. Hebben jullie enig idee wat deze lift heeft gekost. Als het goed is weten we het nog. Graag jullie reactie in de reacties op facebook.

Kilometerbesparing

Er gaan natuurlijk ook wat minder auto’s en bussen rijden naar de normale standaard opstapplaats. Dit is een weg van 7 kilometer lang. Men heeft uitgerekend dat circa 1,5 miljoen kilometer wordt bespaard en dat scheelt natuurlijk ook weer voor het milieu.

Chaletnl-banner-900x600

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 2 jaar hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht