Kaprun 3K-Konnection door noodweer geopend!

3k-onnection Kaprun Maiskogel

Verbinding Kaprun – Maiskogel – Kitzsteinhorn

Kaprun 3K-Konnection, vanochtend was het toch even vreemd een bericht te lezen dat de 3K-Konnection is geopend. Normaal zou deze lift pas geopend gaan worden eind november. Maar door het noodweer van gisteren is toch deze nieuwe lift open gegaan.

Wat is daar nu de reden van?

Het zal jullie niet zijn ontgaan dat het in Oostenrijk in bepaalde gebieden redelijk noodweer is en was. Enorm veel regen en sneeuw is er naar beneden gekomen. Ook zijn straten afgesloten. De weg die vanuit Kaprun naar het dalstation van de gletsjer gaat is dicht. Om toch bij de gletsjer te komen is er nog 1 oplossing. Via de Maiskogel en dan via de nieuwe lift 3K-Konnection kun je ook naar de Kitzsteinhorn.

Het is natuurlijk prachtig dat je nu al gebruik kan maken van deze lift maar de omstandigheden zijn absoluut niet leuk dat dit gebeurd. Hieronder de video die genomen is uit deze lift. Goed te zien is dat er op dit moment erg veel sneeuw ligt.

Eind november hopen we zelf ook in Kaprun in de 3K-Konnection te zitten en jullie?

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

ChaletsPlus Banner Groot

Buffy, Bandana verdienen van FANtastisch Oostenrijk?

We hebben een aantal Buffy’s of Bandana’s beschikbaar. Mocht het koud weer zijn tijdens jouw wintersport dan is het dragen van zo’n buffy best comfortabel. Maar wil je er een bandana van maken dan kun je dat ook doen. Maar zo’n Buffy van FANtastisch Oostenrijk kun jij ook krijgen of verdienen. Wil je er eentje bemachtigen, dat kan maar daar moet je wel iets voor doen.

Maak een leuk bericht (max 300 woorden) of verzorg een mooie update vanuit jouw wintersportdorp (uit Oostenrijk) en neem contact met ons op info@fantastischoostenrijk.nl . Voeg nog wat foto’s en of een video toe. Jouw bericht mag overal overgaan. Mooiste lift, afdaling, goed restaurant, skischool etc. Wil je graag zo’n Buff ontvangen dan weet je wat je moet doen… en jouw bericht wordt uiteraard dan ook nog gepubliceerd op FANtastisch Oostenrijk.

Buffy Bandana FANtastisch Oostenrijk

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

1 reactie

  1. Angelique schreef:

    Prima lift

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht