Kaprun Kitzsteinhorn 1 oktober 2016 open

Kaprun Kitzsteinhorn 1 oktober 2016 open

Kaprun Kitzsteinhorn

Kaprun Kitzsteinhorn 1 oktober 2016 open. Op de Kitzsteinhorn is het weer zover je kunt er weer skiën vanaf as. zaterdag. Wel op een bescheiden manier. Op het gletsjerplateau is de Magnetköpflift geopend. Je kunt daar maar op één manier komen en dat is met de Gipfelbahn. De Gletsjerjet 3 en 4 zijn nog gesloten maar de eerste skisporen zijn zeker te maken.

Skiën kun je er tot 15.00 uur daarna sluit de lift. Ook goed om te weten is dat het Gipfelrestaurant (op 3029 meter) en Gletsjermühle bij het Alpinecenter (op 2450 meter) zijn geopend dus ook aan de inwendige mens is gedacht.

Super Ski Card

Nog even over de seizoenkaarten. De seizoenskaart Salzburg Super Ski Card ging voorgaande jaren altijd pas in november van start maar daar is verandering in gekomen. Komend seizoen gaat namelijk deze kaart samen met de Kitzbüheleralpen Allstar Card. Deze Allstar Card had altijd een ingangsdatum van medio oktober. Dat gaat nu dus voor de nieuwe skipas ook gebeuren.De eerste dag dat je deze seizoenspas kunt gebruiken is 15 oktober 2016.

De naam van de nieuwe skipas is: SUPERSKICARD

Meer informatie over deze SUPERSKICARD lees je HIER.

Om ook weer goed in de stemming te komen hebben we een mooie video ingesloten van het Tourismusverband Zell am See Kaprun. Heb je daar nog geen genoeg van kijk dan ook naar een skivideo van afgelopen seizoen…. en dan krijg je toch weer zin om te skiën of niet? Wij in ieder geval wel ?

Tot slot: hebben jullie je al ingeschreven op onze nieuwsbrief. Daar krijg je altijd als eerste te horen welke acties wij hebben. We gaan namelijk in het seizoen nog wat helmen, goggles, en zelfs ski’s “weggeven” Schrijf je daarom nu in op de nieuwsbrief. Dat kan hier onderaan deze pagina. Wij zeggen DOEN.

Summittravel728x90

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...