Kaprun Kitzsteinhorn 10 januari 2020 VIDEO

Kaprun RTL 10 jan 2020

Kaprun Kitzsteinhorn 10 januari 2020 VIDEO, we waren weer eens op deze gletsjer en dat was absoluut niet tegen gevallen. We troffen maar zo de beste sneeuw aan van deze winter en laten we hopen dat er nog vele dagen gaan volgen.

Nieuw was dat wij zijn opgestapt bij de Maiskogel (de familieberg) Sinds 30 november 2019 kun je ook via deze berg direct naar de gletsjer. De 3K K-onnection brengt je direct op Langwied en zodoende meteen in het gletsjergebied. Eenmaal aangekomen daar was het een oase aan supersneeuw en het was ook nog eens super zonnig.

Kaprun Kitzsteinhorn Super pistes

Ook zijn we langs zo’n beetje alle pistes gegaan en een hoop van deze pistes zie je terug in onze video update. Ook mooi was dat we dit keer zelfs gewoon terug konden skiën naar het dorp Kaprun en dat hadden wij nog niet eerder gedaan.

Benieuwd naar onze video van deze dag?

Ook waren we nog live gegaan op facebook.

Kaprun Kitzsteinhorn ZON

Kaprun Kitzsteinhorn

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

ChaletsPlus Banner Groot

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Buffy Bandana FANtastisch Oostenrijk

Buffy, Bandana verdienen van FANtastisch Oostenrijk?

We hebben een aantal Buffy’s of Bandana’s beschikbaar. Mocht het koud weer zijn tijdens jouw wintersport dan is het dragen van zo’n buffy best comfortabel. Maar wil je er een bandana van maken dan kun je dat ook doen. Maar zo’n Buffy van FANtastisch Oostenrijk kun jij ook krijgen of verdienen. Wil je er eentje bemachtigen, dat kan maar daar moet je wel iets voor doen.

Maak een leuk bericht (max 300 woorden) of verzorg een mooie update vanuit jouw wintersportdorp (uit Oostenrijk) en neem contact met ons op info@fantastischoostenrijk.nl . Voeg nog wat foto’s en of een video toe. Jouw bericht mag overal overgaan. Mooiste lift, afdaling, goed restaurant, skischool etc. Wil je graag zo’n Buff ontvangen dan weet je wat je moet doen… en jouw bericht wordt uiteraard dan ook nog gepubliceerd op FANtastisch Oostenrijk.

Colada Sport2000 banner

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht