Kaprun Kitzsteinhorn 15 april 2022 VIDEO

Kaprun Kitzsteinhorn

Bij het Alpincenter redelijk druk.

Kaprun Kitzsteinhorn 15 april 2022 VIDEO

We zijn dit weekend een paar dagen in Oostenrijk en hebben zelfs nog tijd om even naar de gletsjer te gaan van Kaprun. Op goede vrijdag (15 april 2022) is het ook een kort bezoek geworden maar dat lag meer aan het zicht. Op de gletsjer zag je niet veel getuige onderstaande foto. Achetrgron is alleen maar laaghangende bewolking waardoor het zicht heel erg beperkt was.

Kaprun Kitzsteinhorn mist lage bewolking melkfles zicht

Toch hebben we nog een video update gemaakt en we waren live op facebook en instagram. Je kunt het allemaal hieronder bekijken.

We doen op zaterdag 16 april nog een nieuwe poging, kijken of er dan net even wat meer zicht is.

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Chaletnl-banner-900x600

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 2 jaar hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...