Kaprun Kitzsteinhorn 17 oktober 2020 mistig

Kaprun Kitzsteinhorn Alpincenter

Kaprun Kitzsteinhorn 17 oktober 2020 mistig

Afgelopen zaterdag waren we nog even gaan kijken op deze gletsjer waar we weer de eerste sporen hebben achter gelaten van het seizoen 2020-2021. Het weer was niet te best en dat zagen we al in het dal maar wat doe je dan. Toch maar naar boven en naar de Top van Salzburg op 3029 meter. Eerst maar even aan de koffie met een witte Sachertaart.

Witte Sacher en een Latte

Witte Sacher en een Latte

Na dit naar binnen gewerkt te hebben naar het “uitzichtplatform” waar je een mooie melkfles in kon kijken. Uiteindelijk nog een stukje geskied naar het Alpincenter. Veel geskied hebben we niet maar dat geeft niets. We zijn toch weer even in de sneeuw geweest. Bekijk dit alles in de volgende video.

Natuurlijk is het niet altijd dit weer. Bekijk de video updates van afgeloipen week maar eens terug. Dat waren topdagen. Ook zagen we op maandag weer mooie foto’s binnen komen op de Vrienden van FANtastisch Oostenrijk. Deze foto’s staan hier onder maar ook een korte video die jullie op de normale facebookpagina had kunnen zien van FANtastisch Oostenrijk.

Kaprun Kitzsteinhorn foto Maria Levers

Kaprun Kitzsteinhorn foto Maria Levers


Kaprun Kitzsteinhorn foto Maria Levers

Kaprun Kitzsteinhorn foto Maria Levers

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Buffy FANtastisch Oostenrijk

Buffy FANtastisch Oostenrijk… wellicht iets voor jou. We hebben een bestelling gedaan en binnenkort zijn deze te bestellen. Een buffy is net wat comfortabeler te dragen in de skiliften het komende winterseizoen. Binnenkort vertellen hoe je deze buffys kunt bestellen.

Instagram Banner

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...