Kaprun Kitzsteinhorn 1e skidag 20 oktober 2022

Kaprun Kitzsteinhorn 20 oktober 2022

Kaprun Kitzsteinhorn 1e skidag 20 oktober 2022 VIDEO’S

In de titel hadden we het liefst het jaartal willen zetten van 2023 maar helaas is dat niet zo. Dit weekend hadden we in de planning om naar Oostenrijk af te reizen om net als voorgaande jaren de eerste sporen te trekken in de sneeuw. Helaas is het weer er niet naar. Vandaag stond er een aardige storm op het programma met zelfs een windstoot gemeten van 197 km per uur….. en dat is fors. Lees het HIER nog maar eens.

Maar gezien de wat mindere sneeuwval, die er tot nu toe is geweest op de verschillende gletsjers, zijn sommige gletsjers zelfs nog dicht of anders beperkt open. Wij wachten rustig af. Over 2 weken doen we herkansing.

Maar we laten dit keer nog even de beelden bekijken zien van exact 1 jaar geleden. We nemen de sociale media ook mee.

Van den Berg Sport skischoen op maat

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Summit Travel banner 2020 1000x600

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×