Kaprun Kitzsteinhorn 1e skidag 3 november 2023

Kaprun Kitzsteinhorn 1e skidag 3 november 2023

Eindelijk is de Kitzsteinhorn open voor de wintersport. Er is de laatste dagen zo veel sneeuw gevallen dat er wintersport mogelijk is en we kunnen ook wel stellen dat het winterseizoen meteen geopend is.

Onze inschatting is dat er al meer dan een halve meter aan verse sneeuw is gevallen en dat smelt gezien de hoogte ook zeker niet meer weg. We hebben weer de eerste skimeters afgelegd. Het zicht was helaas niet zo heel erg goed omdat er sprake was van zware sneeuwval. Hoe meer er nu valt hoe beter. Een aantal sneeuwkanonnen stond ook aan en als het allemaal zo doorgaat kunnen er meer en meer liften open gaan de komende tijd.

Ook zijn we bij het Alpincenter geweest. Daar is een verbouwing geweest. De buitenklant is aangepast maar zeker ook de binnenkant. Dit alles kun je zien in de nieuwe video update die klaar staat.

RTL4 Weer Kaprun Kitzsteinhorn 3 november 2023

Uiteraard waren we ook live gegaan op facebook en instgram. Ook de reis naar Kaprun staat op video. We zijn gereden langs Pass Thurn en ook daar was al een mooie bak met sneeuw gevallen.

Kaprun Kitzsteinhorn

Kaprun Kitzsteinhorn Gletsjerjet 2

Kaprun Kitzsteinhorn sneeuw

Zaterdag 4 november zijn we ook op deze gletsjer. Het weer zou ook een stuk beter zijn. Blijf ons maar volgen.

Ripstar banner 1200 800 Snow en Family

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Van den Berg Sport skischoen op maat

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×