Kaprun Kitzsteinhorn 1e skidag van winterseizoen 2022-2023

Kaprun Kitzsteinhorn 20 oktober 2022

Kaprun Kitzsteinhorn 1e skidag van winterseizoen 2022-2023 VIDEO’S

We hebben na een lang warm zomerseizoen al een tijdje uitgekeken naar de eerste skidag die we ook jaarlijks hebben op de Kitzsteinhorn (Kaprun) Ook waren we benieuwd naar de omstandigheden. Er is maar een keer echt sprake geweest van serieuze sneeuwval maar dat was al een tijdje geleden. De tempetaruren in de dalen hebben echt deze dag wel de 20 graden overschreden en op de gletsjer was het ook warm. Maar…. er viel zeker te skiën en wij hebben in iedere geval FANtastisch kunnen skiën.

Bekijk hieronder de video van de dag alsmede de zaken wie we gepost hebben op de verschillende sociale media kanalen.

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Chalet.nl grote banner 900-600

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft 2 facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...