Kaprun Kitzsteinhorn 2 januari 2023 Video Update

Kaprun Kitzsteinhorn

Kaprun Kitzsteinhorn 2 januari 2023 Video Update

We waren binnen een aantal dagen weer terug in dit gletsjer skigebied. Reden was dat we toch weer de goede sneeuwkwaliteit wilden gaan opzoeken. Zoals jullie weten is in de gebieden beneden de 2000 meter het toch wat minder.

Dus…. weer de auto in en naar de Kitzsteinhorn. We waren er al erg vroeg en het leek allemaal rustig te verlopen maar we hadden deze dag niet als enige de keuze gemaakt naar deze gletsjer te komen. Het werd geleidelijk wat drukker.

Kaprun Kitzsteinhorn Gletsjerjet 3 en 4

Ook zijn we met dit weer naar het uitzichtplatform gegaan. Wat een uitzicht maar dat kun je terug zien in de video update die we hebben gemaakt.

Hieronder staat de video update die we hebben gemaakt op 2 januari 2023.

Chalet.nl grote banner 900-600

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Intersport Twinsport banner 1200x700

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...