Video Gletsjer van Kaprun Kitzsteinhorn 23 december 2018

Kaprun Kitzsteinhorn Langwied

Hoe is het toch op de gletsjer van Kaprun (de Kitzsteinhorn) Zeker gezien het weertype waar we nu in zitten. In de lager gelegen gebieden valt neerslag in vloeibare vorm maar hoe is de kwaliteit op de gletsjer.

Wij waren er op zondag 23 december 2018 en wij kunnen echt zeggen het was FANtastsich en dan hebben we het over de sneeuwkwaliteit. Helaas was het bewolkt en het zicht kon ook wel wat beter maar de FANtastische sneeuw maakte veel goed.

Maar ook even op zijn tijd stoppen bij het AlpinCenter voor…

Koffiebreak Gletschermühle Kitzsteinhorn

Maar natuurlijk ontbreekt de video update van deze dag niet. Kijk zelf hoe het er uit zag op de Kitzsteinhorn.

Ook nog een klein stukje dat in de media verscheen…

RTL4 Weer Kaprun 23 december 2018

Wil jij een T-Shirt van FANtastisch Oostenrijk?
Ook willen we jullie belonen dit seizoen. We hebben wat T-shirts beschikbaar met het mooie logo van FANtastisch Oostenrijk erop. Wil je er eentje bemachtigen, dat kan maar daar moet je wel iets voor doen.
Maak een leuk bericht, update vanuit jouw wintersportdorp (uit Oostenrijk) en neem contact met ons op. Binnenkort zien jullie deze T-shirts op onze website. Wie wil als eerste zo’n shirt bemachtigen?

Wij gaan er weer een leuk seizoen van maken en we houden jullie op de hoogte op het gebied van live video’s, updates, events, weerberichten en alles wat maar in de winter voorbij komt in de skigebieden.

Accommodatie Zoeken?
Mocht je nog opzoek zijn naar een accommodatie dan kun je op onze accommodatiepagina wat opties bekijken.

Summit Travel

ChaletsPlus Banner Groot

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...