Video Kaprun Kitzsteinhorn 25 februari 2019

Kaprun Kitzsteinhorn Kaiserwetter

Wat een FANtastische skidag hebben we gehad op de Kitzsteinhorn Kaprun. Jullie weten vast wel dat dit natuurlijk de gletsjer van Kaprun is. Wat al in de ochtend ontzettend opviel waren de lege parkeerplaatsen om half 10 in de ochtend. Waar normaal gesproken de shuttlebussen rijden waren die nu niet nodig.

Op de gletsjer stond je ook bijna nergens in een korte rij, je kon zo de lift in. Alleen even bij de Gletsjerjet 3 en 4 stond je een paar minuten en dat was het wel. De sneeuw was van kwaliteit waar je alleen maar van kon dromen. En aan het eind van de dag had je een paar bultjes bij de afdaling naar langwied (laagste punt en daar moet je ook met de lift naar het dal) FANtastische omstandigheden dus.

Bovenop de Kitzsteinhorn waaide een lekker windje. Dat is ook zeker wel te horen in de video die we hebben gemaakt. Ook zie je weer vele beelden die we maakten met de helmcamera. Ga er maar weer eens voor zitten.

Gabi was ook op de gletsjer aanwezig en dat is ook logisch want ze is natuurlijk gewoon les aan het geven voor Snow Camps Europe. We hadden een klein foto momentje.

Fantastisch Oostenrijk Snow Camps Europe

En natuurlijk waren er 2 live updates te zien op facebook.

Kaprun Kitzsteinhorn Kaiserwetter

Kaprun Kitzsteinhorn Kaiserwetter

Kaprun Kitzsteinhorn Kaiserwetter

Kaprun Kitzsteinhorn Kaiserwetter

Kaprun Kitzsteinhorn Kaiserwetter

Wil jij een T-Shirt van FANtastisch Oostenrijk?
Ook willen we jullie belonen dit seizoen. We hebben wat T-shirts beschikbaar met het mooie logo van FANtastisch Oostenrijk erop. Wil je er eentje bemachtigen, dat kan maar daar moet je wel iets voor doen.
Maak een leuk bericht, update vanuit jouw wintersportdorp (uit Oostenrijk) en neem contact met ons op. Binnenkort zien jullie deze T-shirts op onze website. Wie wil zo’n shirt bemachtigen?

Wij gaan er weer een leuk seizoen van maken en we houden jullie op de hoogte op het gebied van live video’s, updates, events, weerberichten en alles wat maar in de winter voorbij komt in de skigebieden.

Accommodatie Zoeken?
Mocht je nog opzoek zijn naar een accommodatie dan kun je op onze accommodatiepagina wat opties bekijken.

Summit Travel

ChaletsPlus Banner Groot

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...