Kaprun Kitzsteinhorn 25 jaar geleden

Kaprun Kitzsteinhorn 25 jaar geleden

Kaprun Kitzsteinhorn, het is al een aantal dagen geleden dat het 50 jarig bestaan werd gevierd op de Kitzsteinhorn. Kijk ook is naar dit prachtige document.

Kaprun Kitzsteinhorn 50 jaar

Maar ook kregen wij vandaag een reactie op facebook met daarin een aflevering van Veronica Travel Club (een voorloper van Snow Magazine) en dat is 25 jaar geleden uitgezonden. Deze uitzending ging over Kaprun en natuurlijk kwam ook de Kitzsteinhorn in beeld. Natuurlijk zag je toen ook de trots van Kaprun en daarmee bedoelen we het treintje die dwars door de berg omhoog schoot om vervolgens aan te komen bij het AlpineCenter. Helaas weten we ook wat er gebeurd is op 11 november 2000. Wil je dit nog is terug lezen klik dan HIER.

Maar voor nu kijk eens terug in de tijd. Kleding die je waarschijnlijk niet meer zult dragen en wat te denken van de ski’s en liften wat is de tijd veranderd. Vergelijk je eigen materiaal met dat in het filmpje, wat dan opvalt zijn de lange smalle ski’s en de zeer fel kleurige kleding. Ook is een google en helm nog niet ingeburgerd een muts of een haarband is vaak het enige wat men op heeft. Luister ook even naar de gebruikte materialen voor de kleding en het waarom, skikleding van katoen en lekker ruim. Naast de schitterende oude beelden voegen we ook er maar een video aan toe hoe het er tegenwoordig uitziet.

728x90-Bizztravel

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×