Kaprun Kitzsteinhorn 25 oktober 2018

Kaprun Kitzsteinhorn topfoto

Stefan Kaptein die ook bij ons op CampingWelt Brixen im Thale staat had zichzelf op 25 oktober 2018 een dagje Kaprun op de Kitzsteinhorn beloofd. Er was verse sneeuw gevallen en de omstandigheden zagen er geweldig uit. Dit konden jullie bv zien op onze facebookpagina.

Maar toch heeft Stefan niet veel geskied. Wat was er aan de hand in de ochtend. Er waren niet veel liften open en dit kwam doordat de avond en nacht ervoor het behoorlijk gesneeuwd had. Daaraan vooraf is ook wat regen gevallen en dat is weer gaan opvriezen. Gevolg was dat de kabels, gondels behoorlijk bevroren waren en zodoende konden een aantal liften niet in bedrijf gaan. Daar kon Stefan niet opwachten en ging weer snel terug naar de camping waar nog wat klusjes wachten. Helemaal onderaan dit bericht nog zijn video.

Maar voor de mensen die nog wel het geduld hadden gingen de liften later weer draaien. Zo hoorde we van de Max en Avi van Ski like a Pro dat ze prima hebben kunnen skiën op natuurlijk wel heel erg scherpe ski’s.

Maar ook was het Team De Klerk Caravans aanwezig op de gletsjer. Natuurlijk niet met een camper of caravan maar wel op de ski’s. We kregen een korte video binnen en die staat op ons Instagram account. Mocht je ons willen volgen op dit account komend winterseizoen dan zeggen wij DOEN en volg ons uit de verschillende gebieden waar wij deze winter weer zijn.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Kaprun Kitzsteinhorn 25 okt 2018 @kitzsteinhorn_official @zellamseekaprun @salzburgerland

Een bericht gedeeld door FANtastisch Oostenrijk (@fantastisch_oostenrijk) op

Summit Travel

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...