Kaprun Kitzsteinhorn 27 april 2023

Kaprun Kitzsteinhorn 27 april 2023

Kaprun Kitzsteinhorn 27 april 2023

Koningsdag waren we niet in het oranje Nederland maar wel in het witte Oostenrijk. Voor dat witte moest je wel al op een behoorlijke hoogte zitten. Skiën kun je nog op de diverse gletsjers en laten die nu behoorlijk de laatste tijd verwend te zijn met veel sneeuw.

Dat laatste hebben we ook kunnen merken. Sneeuwkwaliteit hadden we ook graag in de echte winterse maanden zo gezien maar je kunt dat niet altijd plannen. Het weer doet wat het wil…toch?

Het was op de gletsjer ook redelijk rustig en daarmee bleven de pistes ook goed. Bulten waren er sowieso daardoor niet. Het zicht dat liet hoger oop de gletsjer te wensen over maar het was toch weer even lekker om in de sneeuw te zijn.

Een video update hebben we zeker gemaakt en kun je hieronder bekijken.

Ook waren we nog even live gegaan op zowel facebook alsmede instagram.

RTL4 Weerfoto Kaprun 27 april 2023

RTL4 Weerfoto Kaprun 27 april 2023

Komend weekend zijn we ook te zien nog op de pistes. Zaterdag zullen we naar de grootste gletsjer van Oostenrijk gaat. Welke gletsjer dat is dan zien jullie zaterdag en mocht het weer zondag goed zijn dan zullen we onze laatste skimeters maken op de Kitzsteinhorn in Kaprun. Daarmee komt dan een winterseizoen 2022-2023 ten einde.

Op de terugweg kwamen we onderstaande zeer belkende beelden tegen. Dit staat in Mittersill en als de beelden weer gaan “plassen” dan komt de zomer er weer aan. Wanneer dat is…hopelijk zo snel mogelijk.

 

Mittersil plassende standbeeld

Dakdragerwinkel.nl Grote banner DDW - lente 2022 - 900x600

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...