Kaprun Kitzsteinhorn 28 december 2015

Kaprun Kitzsteinhorn 28 december 2015

Kaprun Kitzsteinhorn, we hadden weer is zin om naar de gletsjer te gaan en natuurlijk ook om weer is echte sneeuw onder de ski’s te voelen. In veel laag gelegen gebieden is zeker te skiën en dat kan uitsluitend en alleen op kunstsneeuw en dat patroon wilde we is doorbreken (nu het weer nog….pffffff)

We reden voorbij de Maiskogel en daar stonden de sneeuwkanonnen weer is aan. Vreemd is wel dat het de laatste tijd in de dalen gewoon vriest en ga je hogerop dan is het zwaar boven nul (inversie heet dit)

Kaprun Maiskogel

We hadden helaas niet als enige het idee om naar de gletsjer te gaan want het was erg druk. Gelukkig waren we op tijd weggegaan want we konden nog net aan parkeren op de grote parkeerplaats. Het is toch wel een enorm voordeel dat er skibussen rijden die je zo bij de ingang van de Gletsjerjet 1 brengt.

De sneeuw was heerlijk en helaas stond je eens stuk langer in de rij maar de sneeuw was super. We hopen nu echt dat er begin januari behoorlijk wat sneeuw gaat vallen. Voor de lager gelegen gebieden is dit nu echt nodig. Maar we gaan het zien. Kijk nu alvast maar naar de video die we hebben gemaakt op de gletsjer en als bijlage nog 2 video’s met de helmcam dan zie je zelf dat het op de gletsjer TOP is.

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×