Video Update Kaprun Kitzsteinhorn 28 februari 2019

Kaprun Kitzsteinhorn Kristalbahn

Op de laatste dag van de meteorologische winter stond Kaprun op het programma. De weersvoorspelling zou een recorddag gaan brengen qua warmte en dat is ook uitgekomen. Vandaar dat we de gletsjer van Kaprun, de Kitzsteinhorn, gingen bezoeken.

Maar we moesten nog een stukje rijden en we hebben de rit vanaf Pass Thurn tot en met Mittersill live op facebook laten zien.

Afgelopen week waren we al eens naar de gletsjer gegaan maar dit keer was de parkeerplaats al behoorlijk vol. Dat resulteerde in het 1e uur wat wachtrijen maar ook dit viel erg mee. Na dit uurtje zijn alle mensen goed op de gletsjer verdeeld en kon je uitstekend skiën.

Naar mate de dag vorderde ging het steeds harder waaien. Vanuit andere gebieden kregen we door dat er zelfs liften werden gesloten maar op de gletsjer was daar geen sprake van. In de video die we hebben gemaakt kun je ook heel goed zien hoe hard het wel niet aan het waaien was en dat levert altijd mooie plaatjes op.

Al met al hebben wij weer een FANtastische dag gehad op de gletsjer. Bekijk de video maar eens.

Het blijven toch ook heerlijke ski’s de Turner REVO X.

Turner Kaprun Alpincenter

Turner Kaprun Alpincenter

Kaprun Kitzsteinhorn

Kaprun Kitzsteinhorn Gletsjerjet 3 en 4

Kaprun Kitzsteinhorn Zell am See

Op de terugweg zijn we nog even gestopt bij Tauernblick, een heel mooi punt om naar de Hohentauern te kijken en je hebt er zeker een geweldig uitzicht.

Wil jij een T-Shirt van FANtastisch Oostenrijk?
Ook willen we jullie belonen dit seizoen. We hebben wat T-shirts beschikbaar met het mooie logo van FANtastisch Oostenrijk erop. Wil je er eentje bemachtigen, dat kan maar daar moet je wel iets voor doen.
Maak een leuk bericht, update vanuit jouw wintersportdorp (uit Oostenrijk) en neem contact met ons op. Binnenkort zien jullie deze T-shirts op onze website. Wie wil zo’n shirt bemachtigen?

Wij gaan er weer een leuk seizoen van maken en we houden jullie op de hoogte op het gebied van live video’s, updates, events, weerberichten en alles wat maar in de winter voorbij komt in de skigebieden.

Accommodatie Zoeken?
Mocht je nog opzoek zijn naar een accommodatie dan kun je op onze accommodatiepagina wat opties bekijken.

Summit Travel

ChaletsPlus Banner Groot

Turner Banner

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...