Kaprun Kitzsteinhorn 29 januari 2024

Kaprun Kitzsteinhorn

Kaprun Kitzsteinhorn 29 januari 2024

Weer waren we op een gletsjer na 2 video updates vanuit het Pitztal. Daar waren we op de Rifflsee en de Pitztaler Gletsjer. Dit keer zochten we het ook weer hoger op. De reden is simpel, op de gletsjers heb je op dit moment de allerbeste omstandigheden.

We hebben wederom een rondje gemaakt en jullie kunnen in deze video update zien dat het echt geweldige sneeuw is. We hebben ook dit keer weer alle pistes gezien en zijn bv ook langs de halfpipe gegaan. Een gigantische half pipe en dat is met recht een kunstwerk.

Kaprun Kitzsteinhorn

De Halfpipe op de Kitzsteinhorn

Komende week volgt nog een video update vanaf o.a. het uitzichtplatform. Hieronder de video van deze dag.

Kaprun Kitzsteinhorn Langwied

Kaprun Kitzsteinhorn sleeplift

Kaprun Kitzsteinhorn sleeplift

Kaprun Kitzsteinhorn

Kaprun Kitzsteinhorn adelaar uitzichtpunt

Kaprun Kitzsteinhorn

Kaprun Kitzsteinhorn uitzicht op Zell am See

Ripstar banner 1200 800 Snow en Family

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

skioutlet 2022 grote banner

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Wijnen Astrid & Thérèsa

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×