Kaprun Kitzsteinhorn 29 mei open en wat ziet het er FANtastisch uit

Kaprun Kitzsteinhorn

Kaprun Kitzsteinhorn 29 mei open en wat ziet het er FANtastisch uit!

Wat een geweldig plaatje is het toch (hierboven) As. vrijdag gaat het skigebied weer open. We hebben gezien dat de pistenbullys onderweg zijn in het skigebied om weer de pistes te prepareren. Op de webcams ziet het er FANtastisch uit. Kijk maar naar de video die hieronder staat.

De temperatuur op de gletsjer is ook nog beneden de nul graden en we hebben gezien dat er ook nog wat sneeuw gaat vallen.

Bergfex Kaprun Kitzsteinhorn

Voor de mensen die in Oostenrijk zijn die kunnen vanaf as. vrijdag weer het gebied in van Kaprun Kitzsteinhorn. Wij zullen nog even moeten wachten tot 15 juni 2020. Dan is het plan de grenzen weer te openen. We hebben zelf al wat plannen gemaakt tegen die tijd. We hopen dat we ze kunnen realiseren maar dat zien jullie dan weer terug op FANtastisch Oostenrijk.

Wie is ook van plan om nog te gaan in de maand juni?

Eerdere berichtgeving dat dit gebied opengaat lees je HIER.

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Grote Banner Chalet Bramberg

Banner Chalethuren Oostenrijk

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

3 reacties

  1. Rinzke en Simon kok schreef:

    Wij gaan 15 juni weer naar ons appartement in Walchen voor een paar weekjes . Gaan ook nog even skiën, inhalen wat in maart/april niet meer kon. Kijken er heel erg naar uit.

  2. Henk Oosterveld schreef:

    Wilde rond 20 Juni (zoals een half jaar geleden al gepland) richting Mayrhofen afreizen, maar veel hotels in de regio (ook in Ellmau) openen pas eind Juni/begin Juli de deuren, Wordt dus 2 weken later, maar nu al waanzinnig veel zin weer die kant op te gaan. Januari lijkt al weer zo lang geleden 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht