Kaprun Kitzsteinhorn 3 november open na sneeuwdump

Kaprun Kitzsteinhorn 3 november open na sneeuwdump

Goed nieuws voor de Bergbahnen in Kaprun. Eindelijk kunnen ze gaan openen. De maand oktober ligt gelukkig achter ons en november gaat FANtastisch van start. Door de sneeuwval van de afgelopen dagen kan men eindelijk openen.

Hieronder de beelden van vanochtend…en het ziet er weer geweldig wit uit.

De komende dagen gaat er nog een behoorlijk portie sneeuw bijvallen waardoor de omstandigheden nog beter gaan worden.

Bergfex Kaprun Kitzsteinhorn 1 november 2023

Wie gaat er het komende weekend naar deze gletsjer. Zelf hebben wij zeker plannen om daar naar toe te gaan. Wie weet zien jullie ons daar. Voor het dagelijkse weerbericht verwijzen we jullie naar onze weerpagina. Daar staat nu weer een topbericht. Iets over een tweede sneeuwdump!

Banner 1200 800 KAPOW

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Intersport Twinsport banner 1200x700

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×