Kaprun Kitzsteinhorn 30 april 2023 onze laatste skidag

Kaprun Kitzsteinhorn Alpincenter laatste skidag 30 april 2023

Kaprun Kitzsteinhorn Alpincenter laatste skidag 30 april 2023

Kaprun Kitzsteinhorn 30 april 2023 onze laatste skidag

Je wist dat de dag ging komen dit winterseizoen en dat is de allerlaatste dag dat we op de ski’s zouden gaan staan. Zondag 30 april 2023 was ook dit keer omcirkeld in de agenda als laatste skidag. Het weer heeft ons deze winter ook wel eens laten zitten maar de laatste dag was er eentje om in te lijsten. Goede sneeuw en zon, zo wil je het ook afsluiten toch.

Toen we met de lift vanaf de parkeerplaats omhoog gingen toen dachten we nog we zijn niet de enige die nog even een rondje wilde skiën. Toch was het bij de liften redelijk rustig. Geen noemenswaardige wachttijden en de pistes waren FANtastisch.

Uiteraard hebben we van deze dag ook weer een video update gemaakt.

Uiteraard zijn we ook weer live gegaan op facebook en uiteraard is er een tiktok video gemaakt.

Bij het Alpincenter was het heerlijk, in het zonnetje en lekkere muziek.

Dit was dan ook meteen de allerlaatste video update die we gemaakt hebben dit winterseizoen. Hopelijk is het ons weer gegeven om ergens in oktober 2023 weer de eerste video update te maken voor het nieuwe winterseizoen 2023-2024.

Maar…eerst nu naar een mooi zomerseizoen in Oostenrijk. Uiteraard kun je ons blijven volgen. We zijn namelijk 365 dagen per jaar geopend. De komende weken wellicht nog iets van winterse bijdrage maar we gaan in de zomerstand en daar zijn wij en wellicht jullie ook wel aan toe.

Het was voor ons weer een feest om leuke bijdrages te maken. Mocht je nu zelf ook eens een bijdrage willen maken dan kan dat zeker. Neem met ons contact op via info@fantastischoostenrijk.nl We zijn uiteraard altijd benieuwd naar een bijdrage van een volger van FANtastisch Oostenrijk.

Kaprun Kitzsteinhorn

Kaprun Kitzsteinhorn

Van den Berg Sport wandelschoen op maat

Van den Berg Sport skischoen op maat

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...