Kaprun Kitzsteinhorn afdaling 24 maart 2023

Kaprun Kitzsteinhorn AlpinCenter

Kaprun Kitzsteinhorn afdaling 24 maart 2023

We waren vandaag op de gletsjer van Kaprun en daar hebben we weer een mooi rondje gemaakt. De video update die gaan we nog maken maar we gaan eerst een afdaling laten zien, dan zien jullie in ieder geval hoe de omstandigheden op dit moment zijn.

De afdaling ligt direct naast de slalom piste die er standaard ligt. Ook dit keer op verzoek eens de afdaling laten zien zonder muziek… je hoort dan ook de sneeuwgeluiden. Benieuwd wat jullie daarvan vinden.

In de ochtend hebben we ook nog een video gemaakt live op facebook dan kun je nog een gedeelte zien van de route die we normaal gesproken afleggen. De locatie is rondom Pass Thurn en dan richting Mittersill.

Kaprun Kitzsteinhorn Langwied

Werken in Oostenrijk make it happen

Werken in Oostenrijk make it happen

Oostenrijkse Winkel grote banner

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...