Kaprun Kitzsteinhorn de Black Mamba

Black Mamba

Kaprun Kitzsteinhorn de Black Mamba, al een aantal jaren ligt er een mooie steile piste op de Kitzsteinhorn, de Black Mamba.

Het is piste nummer 14 en is 1.000 meter lang en het aantal hoogtemeters is gesteld op 290 meter. Op het steilste stuk is de hellingsgraad 63 procent. De start ligt bij het dalstation van de Kristallbahn op 2.265 meter en de piste gaat naar Langwiedboden dat op 1.974 meter ligt.

Wie is hier wel eens van af geskied? Bekijk ook de video…. zo ligt de piste erbij als je de eerste lift naar boven neemt. FANtastisch toch.

Kitzsteinhorn Gletsjerjet 3 4

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

ChaletsPlus Banner Groot

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Instagram Banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Buffy, Bandana verdienen van FANtastisch Oostenrijk?

We hebben een aantal Buffy’s of Bandana’s beschikbaar. Mocht het koud weer zijn tijdens jouw wintersport dan is het dragen van zo’n buffy best comfortabel. Maar wil je er een bandana van maken dan kun je dat ook doen. Maar zo’n Buffy van FANtastisch Oostenrijk kun jij ook krijgen of verdienen. Wil je er eentje bemachtigen, dat kan maar daar moet je wel iets voor doen.

Maak een leuk bericht (max 300 woorden) of verzorg een mooie update vanuit jouw wintersportdorp (uit Oostenrijk) en neem contact met ons op info@fantastischoostenrijk.nl . Voeg nog wat foto’s en of een video toe. Jouw bericht mag overal overgaan. Mooiste lift, afdaling, goed restaurant, skischool etc. Wil je graag zo’n Buff ontvangen dan weet je wat je moet doen… en jouw bericht wordt uiteraard dan ook nog gepubliceerd op FANtastisch Oostenrijk.

Buffy Bandana FANtastisch Oostenrijk

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

6 reacties

 1. Kees schreef:

  Hoi Erik, Is het een idee dat jij zo richting het nieuwe seizoen regelmatig een aantal van jouw favoriete afdalingen, opgenomen met de helmcamera, opnieuw plaatst ?
  Komen we lekker in de stemming.

 2. Marc Boers schreef:

  Ik ken hem Eric …. ik ben een aantal jaren als masseur bij de TauernSPA werkzaam geweest en op de spaarzame vrije dagen was ik op of in de buurt van de Gletscher te vinden !! maarrrr ik heb hem nooit durven ‘nemen’ omdat ik bang was voor blessures .. hij moet even op mijn Bucketlist blijven staan ….

 3. Marc Boers schreef:

  Overigens KNETTERHARD (!!!) bedankt voor het filmpje !!

 4. E timmerman schreef:

  Leuke piste, is goed te doen als je een beetje kunt skiën. ⛷🎿
  Is trouwens een heel goed skigebied.
  Ik wil zo weer. Voor volgend jaar alweer gereserveerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht