Kaprun Kitzsteinhorn de Black Mamba

Black Mamba

Kaprun Kitzsteinhorn de Black Mamba

Al een aantal jaren ligt er een mooie steile piste op de Kitzsteinhorn, de Black Mamba.

Het is piste nummer 14 en is 1.000 meter lang en het aantal hoogtemeters is gesteld op 290 meter. Op het steilste stuk is de hellingsgraad 63 procent. De start ligt bij het dalstation van de Kristallbahn op 2.265 meter en de piste gaat naar Langwiedboden dat op 1.974 meter ligt.

Wie is hier wel eens van af geskied? Bekijk ook de video…. zo ligt de piste erbij als je de eerste lift naar boven neemt. FANtastisch toch.

Uiteraard hebben wij deze piste ook in het verleden opgenomen.

Kitzsteinhorn Gletsjerjet 3 4

Skihut Alles voor de Wintersport Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Banner Fantastisch Oostenrijk (900 x 600 px)

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×