Kaprun Kitzsteinhorn de Black Mamba

Black Mamba

Kaprun Kitzsteinhorn de Black Mamba, al een aantal jaren ligt er een mooie steile piste op de Kitzsteinhorn, de Black Mamba.

Het is piste nummer 14 en is 1.000 meter lang en het aantal hoogtemeters is gesteld op 290 meter. Op het steilste stuk is de hellingsgraad 63 procent. De start ligt bij het dalstation van de Kristallbahn op 2.265 meter en de piste gaat naar Langwiedboden dat op 1.974 meter ligt.

Wie is hier wel eens van af geskied? Bekijk ook de video…. zo ligt de piste erbij als je de eerste lift naar boven neemt. FANtastisch toch.

Uiteraard hebben wij deze piste ook in het verleden opgenomen.

Kitzsteinhorn Gletsjerjet 3 4

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

ChaletsPlus Banner Groot

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 2 jaar hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Instagram Banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht