Kaprun Kitzsteinhorn een video update

Kaprun Kitzsteinhorn een video update

We hebben op zondag 25 oktober 2015 weer een bezoek gebracht aan de gletsjer van Kaprun, de Kitzsteinhorn.

En er is best wel wat veranderd. Zo is er een nieuwe lift gekomen die je vanaf het Alpine Center in 1 keer op de top van de gletsjer zet (Gletsjerjet 3 en 4) Dat is een enorme verbetering want je kwam er alleen met wat sleepliften. Nu is er dus de mogelijkheid om via een een luxe lift naar boven te gaan.

Kaprun Kitzsteinhorn

Wat voor ons zeker nieuw was is dat deze lift een gecombineerde lift is. Je kunt namelijk een keuze maken, of de stoeltjeslift pakken die brengt je aan het begin van de gletsjer of de gondelnemen die je naar de top brengt. Je zou is bij het middelstation moeten kijken. Daar is dus echt zwaar over nagedacht hoe men de gondel en de stoeltjesliften in elkaar laat schuiven. Mooi gezicht ?

Op dit moment is het zo dat je tot en met het Alpine Center kunt skiën. De afdaling naar Langwied en of de Kristalbahn is nog even een halte te ver maar het zal zeker niet meer lang duren voordat we tot daar ook kunnen skiën. Al met al is er genoeg open en de wachttijden die zijn er al helemaal niet.

Uiteraard hebben we op de gletsjer van Kaprun weer een video update gemaakt. Mocht je de kans hebben om binnenkort te gaan skiën dan kunnen wij jullie zeker de Kitzsteinhorn aanbevelen, ligt er TOP bij.

Eerder artikelen over de Gletsjerjet 3 en 4 vind je HIER en HIER

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×