Kaprun Kitzsteinhorn er valt sneeuw op de gletsjer

Kaprun Alpincenter 27 oktober 2023

Kaprun Kitzsteinhorn er valt sneeuw op de gletsjer

Eindelijk wordt de gletsjer van Kaprun weer wit. Het witte goed hadden we al eerder verwacht in deze maand. Helaas ook voor het hooggebergte waren de temperaturen erg hoog en er viel geen sneeuw. Gelukkig is er vandaag wat sneeuw gevallen zodat de gletsjer straks ook weer een wit uiterlijk heeft.

Bekijk hieronder de beelden van het sneeuwen maar eens. Het alpinecenter is weer helemaal wit. “1 verdieping” lager bij Langwied daar sneeuwde het maar bleef nog niet liggen.

Ook kijken we naar de weersvoorspelling de komende dagen.

Wetterzentrale Kaprun 26 oktober 2023

De rode lijn is de temperatuur op circa 1500 meter en deze loop rustig naar beneden. Dat is een goede zaak dan blijft de temperatuur op de gletsjer waarschijnlijk onder nul. Ook zien we dat we komende week ook wel wat sneeuw wordt verwacht. Deze is meer dan welkom. Het gletsjer gebied wil namelijk ook gaan openen op 3 november 2023. Of dit gaat lukken dat gaan we zien.

Banner 1200 800 KAPOW

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Van den Berg Sport skischoen op maat

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×