Kaprun Kitzsteinhorn Herdenkingsmuseum Treinramp

Kaprun Kitzsteinhorn

Kaprun Kitzsteinhorn Herdenkingsmuseum Treinramp. Ieder jaar op 11 november staan we stil bij de treinramp die zich heeft voltrokken op 11 november 2000. De wereld stond toen heel even stil en in Kaprun heeft dat nog wel even geduurd.

155 mensen zijn er die dag om het leven gekomen. Jaarlijks schrijven we ook een bericht over deze ramp. In dit bericht staan ook nog 2 video’s. Mocht je willen weten hoe deze ramp zich heeft kunnen voltrekken kijk dan onderstaande video.

Ons jaarlijkse bericht dat we altijd op 11 november in de spotlicht zetten kun je eventueel HIER nog eens nalezen.

Kaprun Gedenkmuseum 155 nissen

Kaprun Gedenkmuseum 155 nissen die zijn verdeeld aan de voor en achterkant

Recentelijk waren we bij het dalstation van de twee liften (Gletscherjet 1 en Panoramabahn) Vandaar uit kun je nog eens het herdenkingsmuseum bezoeken. Is zeker een kijkje waard. De overleden worden daar nog steeds herdacht.Voor iedere overledene is een nis ingericht.

Kaprun Gedenkmuseum 155 nissen

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht