Kaprun Kitzsteinhorn het zag er gisteren FANtastisch uit!

Kaprun Kitzsteinhorn 9 okt 2020

Kaprun Kitzsteinhorn het zag er gisteren FANtastisch uit! Familie Roetman was gisteren op de Kitzsteinhorn (Kaprun) Ze komen al jaren in dit geweldige gebied met een vaste plaats op de camping in Bruck. Het was gisteren geweldig weer op de gletsjer. Pistes lagen er goed bij, recent had het namelijk nog gesneeuwd en als we de kaarten moeten geloven dat komt er nog een portie sneeuw bij.

Maar eerst nog even een korte video want deze werd gisteren ook nog gemaakt.

Na het zien van deze beelden zijn we er helemaal klaar voor. Woensdag zouden wij aan de beurt zijn op deze gletsjer. Laten we hopen dat we daar ook staan deze dag dan kunnen jullie meteen meegenieten van de eerste video update in de sneeuw. Tot volgende week wordt er best wat sneeuw verwacht. We verwachten op de gletsjer van Kaprun weer 40 cm aan sneeuw. We gaan het zien en hopelijk ook daarover berichten.

Sneeuwval tm 14 oktober 2020

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Instagram Banner

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht