Kaprun Kitzsteinhorn Kaiserwetter 4 november 2023 VIDEO UPDATE

Kaprun Kitzsteinhorn Topfoto

Kaprun Kitzsteinhorn Kaiserwetter 4 november 2023 VIDEO UPDATE

Afgelopen zaterdag was het dan zover…kaiserwetter, verse sneeuw en ietsje teveel wind. Maar het weer en zicht was goed en je kon er absoluut geweldig skiën. De week ervoor had Frau Holle behoorlijk met de kussens lopen schudden en er ligt nu wel een behoorlijke sneeuwlaag. Het was absoluut skien op alleen maar sneeuw en we hebben geen ijs gezien. Puur genieten dus.

Uiteraard hebben we een video update klaar staan zodat we jullie kunnen laten meegenieten.

Ook waren we nog live aanwezig op facebook en het waaide gigantisch, dat hebben we jullie ook even laten horen zeker aan het einde van de video.

Kitzsteinhorn Kaprun Stormachtig

Kitzsteinhorn Kaprun Stormachtig

Kaprun Kitzsteinhorn Topfoto

Kaprun Kitzsteinhorn Gletsjerjet 3 en 4

Onze dag op deze gletsjer was zo voorbij en smaakt naar meer. Over anderhalve week zijn we in het skigebied van Solden te bewonderen. Ook dan zullen we jullie verwennen met vele updates op onze site alsmede op de sociale media kanalen.

Één kanaal halen we er even uit en dat is die van TikTok. Daar gaan we dit seizoen behoorlijk mee aan de slag. Leuke korte video’s willen we daar neerzetten. Aan jullie de vraag ons ook daar te volgen. Klik HIER en volg ons.Hieronder volgen wat voorbeelden.

RTL4 Weer Kaprun Kitzsteinhorn 6 november 2023RTL4 Weer Kaprun Kitzsteinhorn 4 november 2023

skioutlet 2022 grote banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Cityhouse Flipside Groot Banner

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×