Kaprun Kitzsteinhorn na halve meter sneeuw 9 oktober weer open!

Kaprun Kitzsteinhorn 14 oktober 2020 Topfoto

Deze omstandigheden as zaterdag?

Kaprun Kitzsteinhorn na halve meter sneeuw 9 oktober weer open!

Wat een FANtastisch nieuws. Ten eerste is de sneeuwdump gevallen en op de Kitzsteinhorn is maar liefst 50 cm gevallen (tot gisteren) en als we de kaarten mogen geloven komt er volgende week nog een portie sneeuw aan. Maar ook is het nu zeker dat de pistes zullen gaan openen as zaterdag.

Welke dat zijn daarover zullen we nog navraag naar doen maar het bovenste gedeelte van de gletsjer zal wel geopend worden. We hebben al gelezen dat een aantal volgers van ons erbij aanwezig zijn. Mocht je het leuk vinden stuur ons wat foto’s en of video’s toe. Neem maar contact op via e-mail info@fantastischoostenrijk.nl

Overigens zijn wij zelf vanaf 16 oktober 2021 een aantal dagen aanwezig op de gletsjer van Kaprun. Wie weet ski je wel een stukje mee!

Vorig jaar zag deze eerste skidag er zo uit. Laten we hopen dat er meer van dit soort dagen zijn.

Volgende week weer 30 centimeter sneeuw erbij? Volg het maar in ons dagelijkse weerbericht.

Bergfex Kaprun Kitzsteinhorn 8 okt 2021

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Skihut Alles voor de Wintersport Banner Groot

Colada Sport2000 banner

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 2 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht