Kaprun Kitzsteinhorn opening 5 november 2016

Kaprun Kitzsteinhorn opening 5 november 2016

Kaprun Kitzsteinhorn

We hebben nog een video klaar liggen die we afgelopen zaterdag hebben gemaakt op de Kitzsteinhorn. Na deze dag is het giga gaan sneeuwen dus de beelden die je ziet ..tel daar gewoon maar een halve meter of meer bij op en je hebt de huidige situatie.

Voor degene die de update hebben gemist van de dag ervoor die kun je HIER nog is nakijken. Toen waren we ook aanwezig op het WOW Glacierlove Festival.

Maar hoe was het deze dag. Bovenop de toppen van de berg erg stormachtig. Bekijk de beelden maar en ervaar de wind die er stond. Ook deze dag kon je maar tot het Alpincenter skiën. Ook was de nieuwe lift Schmiedingerbahn nog niet in bedrijf. De lift draaide maar dat was om alles uit te testen. Wanneer deze lift echt helemaal open gaat voor het publiek dat zullen we jullie nog melden.

Na de enorme sneeuwval van zondag en maandag hebben we uit betrouwbare bron vernomen dat er al geprepareerd wordt naar de Kristalbahn en dat betekent dat er dus steeds meer open gaat.

Maar voor nu, bekijk de video en wanneer gaan jullie weer op de latten staan?

TV Foto Kaprun

Skihal.com banner klein

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht