Kaprun Kitzsteinhorn opent op 12 oktober 2019

Kitzsteinhorn open 12 okt 2019

Kaprun Kitzsteinhorn open op 12 oktober 2019, het is dan eindelijk zover dat ook deze gletsjer opengaat voor de wintersport. Dagelijks kon je natuurlijk al naar de top maar dat was meer als voetganger. Vanaf aanstaande zaterdag kun je ook je ski’s of snowboard weer meenemen.

Er is nog niet bekend welke liften er open zullen gaan maar we nemen wel aan dat de afdaling naar het Alpinecenter genomen kan worden. Ook een aantal sleepliften op de gletsjer zullen waarschijnlijk ook geopend worden. Zodra daar meer over bekend is zullen we daar over berichten.

Kijk ook even naar de webcambeelden. Goed te zien is dat ook bij Langwied waar de nieuwe 3K-Konnection gaat uitkomen getest wordt. De grote mooie ingepakte gondels draaien daar al heel wat rondjes om vervolgens op 30 november 2019 open te gaan voor het publiek.

Wij zijn zeker blij met dit nieuws want de winter voor de lager gelegen gebieden gaat er ook zeker aankomen. Nog een week of 7 en dan gaat het hopelijk daar ook gebeuren.

Kitzsteinhorn open 12 okt 2019

Kitzsteinhorn open 12 okt 2019

Foto’s zijn vanaf de facebook pagina van Zell am See Kaprun

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

Skihut Alles voor de Wintersport Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Hieronder een voorbeeld hoe dit op je mobiel eruit ziet. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Push Bericht FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht