Kaprun Kitzsteinhorn uitzichtpunten VIDEO

Kaprun Kitzsteinhorn adelaar uitzichtpunt

Kaprun Kitzsteinhorn uitzichtpunten VIDEO

Door de weersomstandigheden hebben wij de laatste dagen veel kilometers geskied in twee verschillende gletsjergebieden. Bekijk dit HIER, HIER en HIER nog eens.

Dit keer hebben we eens een andere video update gemaakt op de Kitzsteinhorn. We hebben de uitzichtpunten bezocht, zoals het uitzichtpunt op 3.029 meter, het hoogste punt van het Salzburgerland waar je met een lift kunt komen. Maar ook  een nieuw uitzichtpunt, waar ze ook een mooie adelaar hebben neergezet. Vanuit daar heb je een  FANtastisch uitzicht op het Nationalpark Hohetauern.

Kaprun Kitzsteinhorn

Mocht je een keer naar deze gletsjer willen gaan, probeer dan inderdaad een mooie dag uit te zoeken. Laat je verrassen door het fantastische uitzicht wat je op diverse punten op deze gletsjer hebt. Bekijk onze video update die hieronder klaar staat en ook nog een aantal live video’s die we op onze sociale media kanalen hebben klaar gezet.

In de video die we hebben gemaakt, proberen we ook uitleg te geven over de aardbevingen van de laatste tijd.

Ripstar banner 1200 800 Snow en Family

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Sneeuwkettingenwinkel Display Advertentie SKW - winter 2023-2024 900x600

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×