Kaprun Kitzsteinhorn Video 16 april 2022

Kaprun Kitzsteinhorn Alpincenter

Kaprun Kitzsteinhorn Video 16 april 2022

16 april hebben we weer een nieuwe poging ondernomen om er een redelijkke slkidag van te maken. De dag ervoor ging redeloijk verloren aan mistig weer en dan zie je niet veel op de gletsjer. Maar ook deze dag was er in het hooggebergte niet eentje om in te lijsten.

De restaurants waren continue bezet en dat is geen goed teken. De eerste 2 dagen dagen waren ronduit troosteloos maar daar gaat wel verandering in lkomen.

We hebben natuurlijk van deze dag een video update gemaakt. We waren in de ochtend opgestapt in het dorp Kaprun. Vandaaruit kom je met een FANtastische mooie lift (3K K-onnection bahn) uit bij het gletsjer skigebied.

Kijk zelf naar de beelden die we er hebben opgenomen. We zijn op de top ook nog even gaan kijken bij de Cinema 3000 wat zeker een aanrader is om een schitterend stukje natuur te zien van de Hohetauern.

Ook zijn we nog even live gegaan op instagram en facebook.

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Oostenrijkse Winkel grote banner

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 2 jaar hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×