Kaprun Kitzsteinhorn Video Update 16 februari 2024

RTL4 Weer Kaprun Kitzsteinhorn 16 februari 2024

Kaprun Kitzsteinhorn Video Update 16 februari 2024

We zijn het deze dagen toch wat hoger op gaan zoeken. Omdat het ook Krokusvakantie is hebben we ook maar bijna de eerste lift omhoog genomen en dat betaalde zich heel goed uit. De eerste uren op de gletsjer was het echt FANtastisch. Prima poedersneeuw en daar hebben we optimaal van kunnen profiteren.

IJsgrot Kaprun Kitzsteinhorn

Door de IJsgrot kun je skiën

Ook zijn we bij de ijsgrot langs geweest waar je op deze gletsjer doorheen kunt skien. Dat hebben we ook gedaan. Helaas niet met een sprong omdat er iemand weer eens nodig vond om daar heel ontspannen foto’s te moeten maken. Terwijl ze weten dat er keer op keer skiërs voorbijkomen. Bekijk de video maar eens.

Later op de dag werd het overigens drukker en drukker op de gletsjer en werd het toch nog een super drukke dag. Dat was ook goed te merken bij het Alpincenter.

Hieronder staat de video update voor jullie klaar.

We zullen zeker dit skiseizoen nog terugkomen op deze gletsjer. Mocht je de komende week in de buurt zijn van een gletsjer dan is het zeker een aanrader om daar heen te gaan nu de temperaturen in de lager gelegen gebieden nu niet echt meewerken. Hou dan wel rekening dat het er redelijk druk kan zijn. Over de sneeuw hoef je je dan geen zorgen te maken.

RTL4 Weer Kaprun Kitzsteinhorn 16 februari 2024

Kaprun Kitzsteinhorn Poedersneeuw

In de ochtend zien de pistes er FANtastisch uit

Kaprun Kitzsteinhorn Kaiserwetter Topfoto

Kaprun Kitzsteinhorn Kaiserwetter Topfoto

Kaprun Kitzsteinhorn Kaiserwetter Topfoto

Summit Travel banner 2020 1000x600

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Van den Berg Sport skischoen op maat

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...