Kaprun Kitzsteinhorn Video Update 19 juni 2020

Kaprun Kitzsteinhorn

Kaprun Kitzsteinhorn Video Update 19 juni 2020

We zijn weer in Oostenrijk en op onze eerste dag hebben we een bezoek gebracht aan de Kitzsteinhorn en dat is natuurlijk de gletsjer van Kaprun. De weg ernaar toe was weer een mooie rit. Via Kirchberg, Kitzbühel reden we richting Pass Thurn en via Mittersill vervolgens naar Kaprun. De weg bij Pass Thurn daar zijn we nog even live gegaan op facebook. Deze video staat hieronder.

Toen we uiteindelijk op de gletsjer aankwamen was het weer nu niet echt lekker, sterker nog het was vochtig tot op de top. Het zicht was ook slecht zodat we ook niet echt skibeelden hebben kunnen maken. Maar het is ons toch gelukt om een video te maken.

Het enige dat je aan corona kunt merken zijn de mondkapjes of buffys die je in de lift verplicht moet dragen. Over het algemeen dezelfde voorzorg maatregelen zoals we ook deze in Nederland kennen. Oa. hou afstand tot elkaar. In Oostenrijk hebben ze een iets andere meetlat. Deze staat op 1 meter.

Maar bekijk onze video van deze dag en zeker ook de live video’s die we hebben gemaakt op facebook. Zijn allemaal hieronder te zien.

Op de terugweg kwamen we ook nog langs Mittersill en we hadden beloofd nog even langs een kunstwerk te rijden.

Nanske Appartement

Nederlands Oostenrijks Appartement: Nanske Appartement

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

ChaletsPlus Banner Groot

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...