Kaprun Kitzsteinhorn Video Update 24 februari 2020

RTL Weer Kaprun Kitzsteinhorn 24 feb 2020

Kaprun Kitzsteinhorn Video Update 24 februari 2020. We waren weer terug op de gletsjer. Dit kwam ook dat het in de lagere skigebieden onder de 2000 meter behoorlijk warm was geworden en er zou deze dag neerslag vallen in vloeibare vorm.

Op de gletsjer stond in de ochtend een behoorlijk windje. De gondels van de gletsjerjet 3 waren uit de “vaart”genomen. De gletsjerjet 4 draaide wel maar echt heel langzaam en dat kwam ook door de wind.Deze dag stond echt in het teken van 2 gezichten. In de ochtend wind, bewolkt, mistig en in de loop van de middag klaarde het op en aan het eind van de middag was het super zonnig.

Ook zijn we nog langs geweest op het dak van Tirol op 3029 meter en IceCamp. Dit alles kun je zien in een nieuwe video update (Kaprun Kitzsteinhorn) die hieronder staat.

Op facebook waren we ook nog twee keer live gegaan.

Kaprun Kitzsteinhorn grote gondel

Kaprun Kitzsteinhorn IceCamp

Kaprun Kitzsteinhorn IceCamp

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Skihut Alles voor de Wintersport Banner Groot

Ski Outlet Logo

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...