Kaprun Kitzsteinhorn Video Update 24 maart 2023

Kaprun Kitzsteinhorn

Kaprun Kitzsteinhorn Video Update 24 maart 2023

We hadden toch weer wat ruimte vrij kunnen maken om een lang weekend naar Oostenrijk af te reizen. Afgelopen vrijdag hebben we ons gezicht weer laten zien op de gletsjer van Kaprun (Kitzsteinhorn)

Wij vonden het redelijk druk maar dat kwam ook omdat er veel cursussen werden gegeven voor aankomende skileraren. Ook mensen uit de laag gelegen gebieden hadden de weg weten te vinden naar de gletsjer. Helaas was het zicht niet al te best maar voor poedersneeuw moet je toch wel naar een gletsjer afreizen in deze tijden. Wellicht dat komende week nog wat sneeuw tot in de dalen gaat vallen en dat beloofd dan weer wat voor de Paasdagen.

Voor nu bekijk nog onze video van deze dag.

Ook zijn we nog live gegaan op facebook.

Op de reis naar de gletsjer kwamen we nog langs Pass Thurn en daar zijn we ook live gegaan.

Op de gletsjer zijn ook nog liveopnames gemaakt.

Op Tiktok kwamen we ook nog voorbij.

We hadden van deze dag al een eerder bericht gemaakt. Wil je deze afdaling zien klik dan HIER.

Kaprun Kitzsteinhorn

Kaprun Kitzsteinhorn

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Sneeuwkettingenwinkel.nl banner winter 2021 900x600

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×