Kaprun Kitzsteinhorn Video Update 27 januari 2024

RTL4 Weer Kaprun Kitzsteinhorn 27 jan 2024

Kaprun Kitzsteinhorn Video Update 27 januari 2024

Afgelopen weekend zijn we op verschillende gletsjers geweest. Zaterdag viel de beurt op Kaprun. We zijn dus op de Kitzsteinhorn geweest. Daar stond nog een redeloijke harde wind deze dag maar het weer was super. Ook was er de afgelopen dagen sneeuw gevallen. Op deze hoogte heeft men niet last gehad van vloeibare neerslag en dat was goed te merken. Overal lag poedersneeuw op de piste.

Er staat een video update klaar waarbij we veel beelden hebben gemaakt met de webcam. Ook zien jullie de live video’s die we hebben gemaakt op onze sociale media pagina’s.

Ripstar banner 1200 800 Snow en Family

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Turner Logo 2023 wit

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×