Kaprun Kitzsteinhorn Video Update 9 april 2023

Kaprun Kitzsteinhorn Gondel 3029 meter

Kaprun Kitzsteinhorn Video Update 9 april 2023

In het Paasweekend stond ook een dagje naar de gletsjer op het programma. De dichtsbijzijnde gletsjer voor ons is de Kitzsteinhorn in Kaprun. Overigens is dat ook een mooie rit langs Kitzbühel, Pass Thurn, Mittersill en dan via het Pinzgautal naar Kaprun.

Pass Thurn

Pass Thurn in de avond en nacht had het ook nog gesneeuwd

Het zou ook deze dag een bewolkte dag worden. Op de gletsjer hadden we niet veel zicht en we zijn dan ook weer eens naar het topje gegaan op 3029 meter. Daar waar je normaal gesproken een FANtastisch uitzicht hebt over allerlei bergen. Zelfs vanaf het 2e uitzichtplatform, welk te bereiken is door een lange tunnel, is de Grossglockner te zien. Deze dag helaas niet.

We zijn nog wel even naar de Cinema gegaan en ook de lange tunnel is bezocht en daar zijn van allerlei zaken te zien. Wat zit er in het gesteente (zilver, kristal) maar weet ook dat het gesteente miljoenen jaren geleden gewoon in de zeebodem lag. Mocht je een keer naar de Kitzsteinhorn gaan sla dan zeker ook deze tunnel niet over om te bekijken.

Kaprun Kitzsteinhorn zeebodem

Er staat weer een video update klaar en bovenstaande kun je allemaal bekijken in deze update. We hopen eind april bij goed weer nog een dagje te gaan skiën op deze gletsjer.

Op social media waren we ook nog actief.

Af en toe moet je van je hart geen moordkuil maken dus we gooien het er in de video die hier onder staat er maar even uit!

Op Instagram zijn we ook nog live gegaan, kijk daar zelf maar eens op en volg ons ook daar.

Zoals al eerder gezegd hopen we eind april nog een leuk rondje te maken op deze gletsjer. Hopelijk zijn dan ook de weergoden goed gezind want we zijn wel weer eens toe aan veel zonneschijn. Jullie gaan het zien eind april op deze website en sociale media kanalen.

Chalet NL 20230223-banner-1200x800-v2.png

Intersport Twinsport banner 1200x700

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...