Kaprun Kitzsteinhorn wat een Kaiserwetter!

kaprun Kitzsteinhorn 28 feb 2021

Kaprun Kitzsteinhorn wat een Kaiserwetter!

Vanmiddag keken we weer eens op een aantal webcamera’s maar wat we daar zagen….. Wat een jaloersmakende beelden en dat terwijl we er nog steeds niet heen kunnen. Ook zie je zeker een aantal skiërs op de pistes maar het zijn er zo weinig. De pistes zullen echt geweldig zijn.

Kijk maar naar de beelden.

Morgen is er overigens weer overleg bij de regering om te bekijken of men al wat kan versoepelen. Ook op het programma zou staan hoe men denkt eventueel over openen van de horeca. Veel hoop hebben wij niet mbt versoepelingen en dat heeft met name te maken met de Britse en Zuid Afrikaanse variant. We houden het in de gaten. Stiekem hopen we daar (Kaprun Kitzsteinhorn) toch nog te kunnen kijken in april of mei…

kaprun Kitzsteinhorn 28 feb 2021

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Instagram Banner

Skihut Alles voor de Wintersport Banner Groot

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 1 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht