Kaprun Kitzsteinhorn winterseizoen vandaag van start!

Kaprun Kitzsteinhorn winterseizoen vandaag van start!

Het zal jullie niet zijn ontgaan als de berichten van de afgelopen tijd zijn gelezen op FANtastisch Oostenrijk. Vandaag (9 oktober 2021) is het winterseizoen van start gegaan op de gletsjer van Kaprun, de Kitzsteinhorn. De mooie beelden va vandaag hebben jullie hier boven al kunnen zien.

Kaprun Kitzsteinhorn 9 oktober 2021

Snow Camps Europe was vandaag ook voor het eerst weer live op de gletsjer. Dat is iets wat jullie volgende week zaterdag (16 oktober 2021) ook van ons kunnen verwachten.

Al weer zin gekregen in een wintersport? Dat kan al in de herfstvakantie op verschillende gletsjers. Wij raden vaak aan Kaprun, Sölden of Pitztaler Gletser. Dat zijn ook de plaatsten waar jullie komend seizoen beelden van gaan zien als je FANtastisch Oostenrijk blijft volgen.

Kijken we nog even naar de sneeuwverwachting dan gaat het midden in de volgende week weer sneeuw geven. Kijken we verder naar volgend weekend dan is de voorspelling van Bergfex dat er weer aanzienlijke sneeuwval is maar daar zijn andere weersites het nog zeker niet mee eens. Onze weermannen houden het dagelijks voor jullie in de gaten. Morgen om 8 uur staat er weer een mooi weerbericht van Jeroen.

Bergfex Kaprun Kitzsteinhorn 9 okt 2021

Kaprun Kitzsteinhorn Topfoto

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Sport2000 Skischoen op Maat

Banner Sport2000 Ski Schoen op maat

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht