Kaprun nieuw winterseizoen is een uitdaging

Kaprun Kitzsteinhorn 14 oktober 2020

Kitzsteinhorn 14-10-2020. Hopelijk kan men weer snel genieten van dit soort beelden, maar wel op een veilige manier.

Kaprun nieuw winterseizoen is een uitdaging ondanks een goede oktobermaand voor hotels in Kaprun, zij staan de komende tijd voor een nieuwe test.

Dankzij een vroege start van het skiseizoen op de Kitzsteinhorn en de mooie herfstvakantie staan de hoteliers in Kaprun voor een nieuwe uitdaging, dit na aanscherping van de coronamaatregelen in Oostenrijk. Het beloofde dankzij de mooie herfstvakantie en vroege start een positieve seizoensstart te worden met een goede boekingssituatie aldus Johanna Klammer van Zell am SeeKaprun Tourismus.

Het is volgens Johanna Klammer een extreme test voor de bedrijven en  hoopt dat de getroffene bedrijven zo snel mogelijk gecompenseerd worden. Toch ziet men de maatregelen als noodzakelijk.

“Voor ons is het belangrijk dat we onze gasten en medewerkers en de lokale bevolking zo goed mogelijk beschermen. Daarom zullen we alle maatregelen zo goed mogelijk blijven steunen”. Aldus Johanna Klammer

Kortere boekingstermijn

Er is nog niks te zeggen over de boekingen in de winter, over het algemeen is november een rustige tijd en veel bedrijven zullen voor de kerst open gaan. Johanna Klammer is ervan overtuigd dat men profiteert van de “pauze” en dat er een volledige start gemaakt zou worden vanaf december.

Toch wordt er echter aangenomen dat er veel boekingen op zeer korte termijn gedaan worden voor de kerstvakantie en feestdagen.

Veiligheid en flexibiliteit

Na aanleiding van een onderzoek is uitgekomen dat veiligheid ter plaatse en flexibiliteit bij het boeken momenteel als bijzonder belangrijk worden beschouwd voor gasten. Het aanbod “zorgeloos boeken” – met flexibele omboekings- en annuleringsmogelijkheden – heeft zich in de zomer al bewezen en is er nog steeds.

Bron: meinbezirk.at

Lees ook Zell am See Kaprun veilig op wintersport!

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Buffy FANtastisch Oostenrijk

Buffy FANtastisch Oostenrijk… wellicht iets voor jou. De buffy(s) zijn op dit moment uitverkocht maar er komt een nieuwe zending aan. Als alles goed gaat hebben we ze weer binnen in de week van 12 november 2020. Wil je een bericht krijgen van ons. Ga dan naar het bericht waar je de buffy zogenaamd kunt pre-orden.

Laat daar je e-mailadres achter en je krijgt van ons een bericht met een link zodat je meteen jouw buffy(s) kunt bestellen. Voor een vriendenprijs van € 7,95 per buffy kunnen we deze versturen. Verzendkosten, transactiekosten is inclusief voor Nederlandse verzending. Indien we de buffy’s dienen te versturen naar het buitenland dan komt daar nog een kleine bijdrage bij. Een buffy is net wat comfortabeler te dragen in de skiliften het komende winterseizoen. Je kunt deze buffy’s bestellen op de website van FANtastisch Oostenrijk.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 1 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht