Kaprun Schmiedingerbahn gaat open in november

Kaprun Schmiedingerbahn gaat open in november

Schmiedingerbahn Kaprun

Kaprun Schmiedingerbahn gaat open in november, we begonnen ons een beetje zorgen te maken. We konden de nieuwe Schmiedingerbahn vanaf de webcam zien maar we zagen alleen nog de hulpsteunen staan. November komt al dichterbij en we vroegen ons echt af of die lift wel klaar zou komen. Ook wordt het steeds kouder en er valt gelukkig sneeuw en dat lijkt ons nu niet echt ideaal om in te werken.

Gelukkig kennen wij een bedrijf die door de gehele Alpen altijd aan het werk is om liften te bouwen en verbouwen. Deze waren gelukkig voor ons werkzaam op de Kitzsteinhorn. Wij kregen door dat de lift echt klaar is in november en dat de lift dan op zeker zou worden geopend. Natuurlijk kregen we ook een aantal foto’s toegezonden. Hierop is duidelijk te zien dat men nog aan het werk is.

Wij zijn super benieuwd of deze lift al in bedrijf wordt genomen tijdens het openingsweekend van 4 tot en met 6 november 2016. Wij zullen daarbij zeker aanwezig zijn.

Eerder hebben we al over deze lift (hoogstgelegen stoeltjeslift van het Salzburgerland) geschreven. Dit kun je HIER nog is nalezen.

Schmiedingerbahn Kaprun

Schmiedingerbahn Kaprun

Kogler Seilbahnunternehmen

Summittravel728x90

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht