Kaprun Skywalk Video

Brundl Skywalk

Skywalk Brundl bodem is dus doorzichtig, van glas

Kaprun Skywalk Video

Na ons bezoek aan Zell am See zijn we ook nog even naar Kaprun gegaan. Tegenover het VVV van Kaprun heb je de flagshipstore van Brundl.

De Skywalk bij Bründl Sports in Kaprun is een indrukwekkend architectonisch hoogstandje van hun flagshipstore. Deze panoramische glazen loopbrug geeft bezoekers het gevoel dat ze 20 meter boven de Kapruner Ache rivier zweven, met een adembenemend uitzicht op de Kitzsteinhorn en de omliggende Alpen. De brug strekt zich meer dan 10 meter uit en is uniek vanwege zijn vrijdragende ontwerp, de eerste in zijn soort in Oostenrijk​.

De Skywalk bevindt zich op de vierde verdieping van de winkel en is gemakkelijk toegankelijk voor alle bezoekers. Er is ook een PhotoPoint aanwezig (zie ook de foto hierboven), ideaal om memorabele momenten vast te leggen tegen de achtergrond van de majestueuze bergen.

De Bründl Sports flagshipstore is ontworpen met duurzaamheid in gedachten en vormt een harmonieuze mix met de natuur. De winkel biedt diverse voorzieningen zoals een bar en lounge, een reuzenglijbaan, een klimwand en zelfs een bistro op het dak die regionale, seizoensgebonden en biologische gerechten serveert​.

Over het geheel genomen biedt de Skywalk, samen met de gehele Bründl Sports winkel, een unieke combinatie van innovatief ontwerp en milieubewustzijn, wat het tot een opvallende bestemming in Kaprun maakt​.

Uiteraard zijn we nog even live gegaan bij dit hoogstandje.

Brundl Skywalk terrasBrundl FlagshipstoreBrundl Flagshipstore uitzichtBrundl Flagshipstore uitzicht

Skihut Alles voor de Wintersport Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Banner Fantastisch Oostenrijk (900 x 600 px)

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×