Kaprun Zell am See en sneeuwvlokken op de kaart

Kaprun Zell am See en sneeuwvlokken op de kaart

We hebben weer een mooie video gespot vanaf de Kitzsteinhorn Kaprun maar voordat we dat laten zien eerst wat mooie beelden vanuit Zell am See waarbij je heel mooi uitzicht hebt op de gletsjer van Kaprun.

Zell am See

Van af het weekend wordt er al weer wat sneeuw voorspeld op de Kitzsteinhorn. Of dat ook netjes gaat uitkomen dan gaan we zien. Wil je het zelf in de gaten houden. Klik dan op deze link van de webcams van Kaprun. Dit alles is uiteraard hier op deze site te volgen.

We hebben ook nog even het weerbericht opgezocht voor de komende week.

Bergfex Kaprun Kitzsteinhorn

Maar goed ..een paar sneeuwvlokken maakt het nog zeker geen winter. Wel gaan wij het heel goed volgend allemaal wanneer de eerste echte dump gaat komen. Voor de lager gelegen gebieden mag dat echt nog wel even duren maar laat de gletsjer gebieden vanaf 1 oktober maar ondersneeuwen vanaf een meter of 2000. De opening van het gebied in Kaprun staat gepland voor 7 oktober 2015. We kijken daar zeker naar uit.

Zoek & boek

Zoek de perfecte wintersportreis bij onze exclusieve partner Summit Travel
Maak hierboven hiernaast een selectie.

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht