Katschberg 11 februari 2021 video update

Katschberg 11 februari 2021

Katschberg 11 februari 2021 video update

Een jaar geleden was Marcel op de Katschberg. Hoe mooi het toen was laten we graag nog een keer zien.

Marcel was weer een dagje aan het skiën in het skigebied Katschberg. Zo worden we toch nog op de hoogte gehouden met video’s vanuit Oostenrijk. Natuurlijk niet de gebieden die bij jullie normaal gesproken voorbij komen maar bijna dagelijks staat er een terugblik naar dezelfde datum online en dan wel van een ander jaar. Die hebben jullie vast al voorbij zien komen, toch?

Maar Marcel ging Katschberg in met de wetenschap dat er maar liefst een aardige sneeuwdump was gevallen in dit skigebied. Jaloersmakend maar altijd leuk om te zien, toch?

En wat een plaatjes…

Katschberg Marcel Buffy

Katschberg

Katschberg

Katschberg

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Instagram Banner

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 2 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...